Recenzie

Recenzie od našich klientov z Google Places

Pani Notarka Behylova my pomohla a spísala darovaciu zmluvu,vyhotovenie dohody o zúžení bezpodielového spoluvlastníctva manželov 🙂
Ako notarka vzdy ustretova , rychla a 100% Profesionalna
andrea mujic Avatar
andrea mujic
6/10/2018
Veľmi profesionálny a zároveň ľudský prístup k riešeniu značne komplikovaného dedičského konania. Môžem skutočne len odporučiť služby pani notárky JUDr. Barbory Behýlovej.
Elena Knietlová Avatar
Elena Knietlová
3/26/2018
I am glad to be able to thank the Notary Office of JUDr. Barbora Behýlová. Their solutions, selected procedures and actions, both towards the authorities and institutions with which they came into contact during the proceedings, and towards us as clients were highly professional and precise, the result of which is the successful completion of our assignment. Simply put - they do a great job!
Ing. Dusan Dianiska, Banska Bystrica
Dušan Dianiška Avatar
Dušan Dianiška
6/21/2020
Pani notarka mi zakladala sro-cku, vsetko so mnou odkomunikovala telefonicky alebo emailom, pripravila podklady a ja som uz prisla len na podpis, asi za tyzden som mala sro zapisanu. Maximalna spokojnost, mozem odporucat!
Jana Gara Avatar
Jana Gara
4/20/2020
Som rád, že sa môžem touto cestou poďakovať Notárskej kancelárii JUDr.Barbory Behýlovej. Ich návrhy riešení, zvolené postupy a vystupovanie, ako voči úradom a inštitúciám, s ktorými počas konania prišli do styku, tak aj voči nám ako klientom boli vysoko profesionálne a precízne, výsledkom čoho je úspešné zvládnutie nášho zadania . Jednoducho – odvádzajú skvelú prácu!
Ing. Dušan Dianiška, Banská Bystrica
Dušan Dianiška Avatar
Dušan Dianiška
6/14/2020
Pani notárka nám spísala darovaciu zmluvu s právom doživotného bývania pre moju mamu, podpísali sme dokumenty a o nič sme sa už nestarali. Z katastra nám prišlo len rozhodnutie o zápise.
Veronika Sintalova Avatar
Veronika Sintalova
3/31/2018
Z mojej strany veľká spokojnosť s prístupom pani notárky a aj celého notárskeho úradu. Všetky objednané služby boli vybavené rýchlo, spoľahlivo, dokonca v predstihu.
Tibor Babjak Avatar
Tibor Babjak
6/12/2020
Príjemní ľudia, príjemné prostredie a hlavne profesionálny prístup p.JUDr. Behýlovej je to, čo ponúka toto notárstvo. Týmto by som sa chcel ešte raz veľmi poďakovať za služby a perfektne odvedenú prácu pri predaji nehnutelnosti.
Miroslav Kalman Avatar
Miroslav Kalman
11/18/2021
Rychle a profesionalne jednanie. Priebezne informovanie o terminoch a novinkach mailom. Vrelo odporucam.
Didi Gurová Avatar
Didi Gurová
1/01/2018